Villa Mikmak

Villa MikMak is gelegen in de woonwijk Boomstede, naast het Gezondheidscentrum Boomstede. Villa Fantasia en Villa Merlijn hebben hetzelfde adres en worden samen met Villa MikMak gezien als één, maar zijn eigenlijk aparte naast elkaar gelegen dagverblijven met eigen voorzieningen en met een eigen team pedagogische medewerkers. Villa MikMak heeft een eigen ingang die bereikbaar is via het speelplein.

Op het grote speelplein spelen alle locaties samen. Voor de baby’s is een apart gedeelte ingericht, zodat ook zij ongestoord hun gangetje kunnen gaan.

De Villa’s zijn ruim opgezet. Ondanks de grote ruimte bieden wij per locatie opvang aan 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De Villa’s zijn geschilderd in frisse kleuren (zon, lucht en weide) en huiselijk en gezellig ingericht.

Voor de allerkleinsten is er in MikMak een apart gedeelte gecreëerd, zodat de veiligheid en rust kan worden gewaarborgd.

Er is voldoende parkeergelegenheid direct naast en in de omgeving van het pand. De beide Villa’s zijn makkelijk bereikbaar per auto, gelegen nabij een winkelcentrum en op loopafstand van openbaar vervoer.