Villa Fantasia

Villa Fantasia is gelegen in de woonwijk Boomstede, naast het Gezondheidscentrum Boomstede. Villa MikMak en Villa Merlijn hebben hetzelfde adres en worden samen met Villa Fantasia gezien als één, maar zijn eigenlijk aparte naast elkaar gelegen dagverblijven met eigen voorzieningen en met een eigen team pedagogische medewerkers. Villa Fantasia heeft een eigen ingang die bereikbaar is via het speelplein.

Het speelplein is toegankelijk voor alle locaties. De kinderen spelen hier samen. Voor de allerkleinsten is een apart omheind gedeelte ingericht, zodat de rust en veiligheid kan worden gewaarborgd.

De Villa’s zijn ruim opgezet. Ondanks de grote ruimte bieden wij per locatie opvang aan 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Fantasia is geschilderd in zachte kleuren en huiselijk en gezellig ingericht.

Voor de allerkleinsten is er een apart gedeelte gecreëerd, zodat de veiligheid en rust kan worden gewaarborgd.

Er is voldoende parkeergelegenheid direct naast en in de omgeving van het pand. De beide Villa’s zijn makkelijk bereikbaar per auto, gelegen nabij een winkelcentrum en op loopafstand van openbaar vervoer.