Lisa Scheerhoorn

Hoi allemaal, ik ben Lisa Scheerhoorn en woon samen met mijn vriend in Nieuwkoop.

In september 2015 ben ik begonnen met mijn stage op Villa Merlijn in Duivenkamp (inmiddels verhuist naar Boomstede 205 en een verticale groep geworden). Ik liep stage op de peutergroep en kon daar al snel mijn draai vinden met de kinderen en keek dan ook uit naar mijn stage dagen. Ik heb veel geleerd tijdens mijn stagetijd over de omgang met ouders en kinderen maar ook hoe het is om te werken in een team.

Na een jaar stage te hebben gelopen op Villa Merlijn, heb ik vanaf september 2016 ook een jaar stagegelopen bij Villa Fantasia. Dat is een verticale groep, dus een groep van 0-4 jaar. Dit was een hele andere ervaring omdat je nu voor baby’s en peuters tegelijk moet zorgen. Een groepsactiviteit gaat hier anders omdat de baby’s hun eigen ritme hebben en je daar ook rekening mee moet houden.

Na mijn stage bij Villa Fantasia en het behalen van mijn diploma werd mij een baan aangeboden bij Villa Merlijn. Eigenlijk was mijn antwoord gelijk ja! Ik heb zo’n fijne stagetijd gehad op beide locaties dat ik wilde blijven.

Sinds juli 2017 is Villa Merlijn mijn vaste locatie en ben ik regelmatig te zien bij Villa Fantasia als invaller bij ziekte of vakanties. De afwisseling in de soorten groepen vind ik fijn. Ik blijf iedere keer nieuwe dingen leren.

Vanaf 1 september 2022 ben ik overgestapt naar Villa MikMak. Naast mijn werk als pedagogisch medewerker heb ik de opleiding beleidsmedewerker gevolgd en behaald.

Per 01 oktober 2023 ben ik, naast mijn groepswerkzaamheden, tevens medewerker Personeel & Organisatie geworden. Vanaf die datum ben ik o.a. ook verantwoordelijk voor de algemene planning en inroostering van de pedagogisch medewerkers.