Lisa Scheerhoorn

Hoi allemaal, ik ben Lisa Scheerhoorn en woon samen met mijn vriend in Nieuwkoop.

In september 2015 ben ik begonnen met mijn stage op Villa Merlijn. De locatie heeft 2 horizontale groepen, een babygroep en een peutergroep.
Ik liep stage op de peutergroep en kon daar al snel mijn draai vinden met de kinderen en keek dan ook uit naar mijn stage dagen. Ik heb veel geleerd tijdens mijn stagetijd over de omgang met ouders en kinderen maar ook hoe het is om te werken in een team.

Na een jaar stage te hebben gelopen op Villa Merlijn, heb ik vanaf september 2016 ook een jaar stagegelopen bij Villa Fantasia. Dat is een verticale groep, dus een groep van 0-4 jaar. Dit was een hele andere ervaring omdat je nu voor baby’s en peuters tegelijk moet zorgen. Een groepsactiviteit gaat hier anders omdat de baby’s hun eigen ritme hebben en je daar ook rekening mee moet houden.

Na mijn stage bij Villa Fantasia en het behalen van mijn diploma werd mij een baan aangeboden bij Villa Merlijn. Eigenlijk was mijn antwoord gelijk ja! Ik heb zo’n fijne stagetijd gehad op beide locaties dat ik wilde blijven.

Sinds juli 2017 is Villa Merlijn mijn vaste locatie en ben ik regelmatig te zien bij Villa Fantasia als invaller bij ziekte of vakanties. De afwisseling in de soorten groepen vind ik fijn. Ik blijf iedere keer nieuwe dingen leren.

Ik vind het bij Villa Merlijn fijn dat je op een dag genoeg tijd hebt om door middel van verschillende activiteiten met peuters hun ontwikkeling te kunnen stimuleren. Om zo hun zelfvertrouwen te vergroten. Het moment wanneer de kinderen zelf trots zijn als ze bijvoorbeeld iets zelf kunnen doen of je duidelijk kunnen maken wat ze bedoelen met woorden vind ik zo kostbaar.
Daarnaast hangt er een huiselijke en gezellige sfeer waardoor de kinderen zich snel thuis voelen en op de groep op hun gemak zijn.

In mijn vrije tijd sport ik graag en ga ik er graag op uit met mijn vriend.