Gewoon… zorgeloos opgroeien

Gewoon… een tweede thuis

Gewoon… gelukkige kinderen

Peutergroep

Geef jouw kind rust en regelmaat bij de peutergroep van Villa Merlijn. Dit is een van de drie locaties waar wij bij De Drie Villa’s over beschikken. Villa Merlijn is echt een kinderhuis waar jouw dreumes de kans krijgt op zich op zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. De peutergroep is toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 18-20 maanden tot 4 jaar. Zien we je binnenkort voor een persoonlijke rondleiding?

Stimuleer de ontwikkeling van jouw kind bij deze peutergroep

Kinderen vanaf 18 maanden worden steeds zelfbewuster, zoeken meer uitdaging in spel en gaan op ontdekkingsreis. Omdat op onze peutergroep vooral rust en regelmaat wordt aangehouden, is het voor een dreumes vanaf 18 maanden van belang dat hij of zij ook de mogelijkheid wordt geboden om op ontdekkingsreis te gaan. Natuurlijk gelden daarbij een aantal voorwaarden. De allerbelangrijkste is dat een dreumes eraan toe is om de uitdaging aan te gaan. En zelfstandig lopen is ook een vereiste. Het is nogal een switch: van de relaxte babygroep naar een drukkere peutergroep. Soms is een dreumes toe aan uitdaging, maar zijn de prikkels van een peutergroep te veel. Dan hebben wij de mogelijkheid om voor uw kind een wat langere wenperiode in te plannen. Dit houdt in dat ze de babygroep nog even als ‘thuishonk’ houden.

Kom langs voor een rondleiding

Als ouder is het fijn om te weten waar je kind opgroeit. Daarom is het mogelijk om voor het aanmelden van jouw dreumes eerst de locaties van de peutergroep te bekijken. Maak de afspraak via 030 24 14 040. Het is ook mogelijk om dit via het inschrijfformulier te doen, dan nemen wij vervolgens contact met je op.

Relevante informatie:

Kinderdagverblijf Utrecht | Kinderdagverblijf Maarssen