Milja de Bie

Mijn naam is Milja de Bie. Ik woon in Maarssen samen met mijn vriend, ons zoontje en de beestenboel.

Sinds 2001 werk ik bij De Drie Villa’s Kinderdagverblijven. Ik ben begonnen op een verticale groep bij Villa Fantasia als BBL-er. Mijn opleiding heb ik afgemaakt op Villa Merlijn. Daar ben ik werkzaam geweest op de peuter- en de babygroep.

Na het behalen van mijn diploma heb ik een fulltimebaan op Villa Merlijn aangenomen. Ik ben daar de “baby juf” geworden. Het verzorgen, knuffelen en begeleiden van de baby’s is echt mijn ding. Zo af en toe een dagje meelopen op de peutergroep of een van de verticale groepen vind ik uiteraard erg leuk. Zo zie ik mijn kleintjes nog eens terug.

Inmiddels is Villa Merlijn verhuist naar Boomstede en een verticale groep van maximaal 16 kinderen geworden. Het knusse van Merlijn is nog altijd hetzelfde. Dat hebben we meegenomen vanuit Duivenkamp! Het is een groep met veel aandacht voor de kinderen en een goed contact met ouders. Daarbij staat het team altijd in verbinding met de medewerker P&O of de eigenaar. Zo’n korte communicatie werkt echt!

Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt en hoop dat hier nog lang te mogen blijven doen.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezinnetje en onze hondjes. Ook kan ik enorm genieten en ontspannen bij een leuke film.