Kinderdagverblijven

   Gewoon… zorgeloos opgroeien

   Gewoon… een tweede thuis

   Gewoon… gelukkige kinderen

   Kleinschalige kinderopvang Utrecht

   De Drie Villa’s Kinderdagverblijven is een kleinschalige en professionele kinderopvang in de omgeving van Utrecht. Je vindt ons in Maarssen, niet ver van Utrecht. Wij doen er alles aan om jouw kind, naast de veilige thuisbasis, een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Jouw kind kan in een huiselijke en warme sfeer in balans opgroeien.

   Aandacht voor jouw kind staat centraal bij deze kleinschalige kinderopvang in regio Utrecht

   Jij kiest het dagverblijf dat bij jou en jouw kind past. Zo kies je bij onze kleinschalige kinderopvang in Maarssen, niet ver van Utrecht verschillende groepen:

   • Verticale groepen
   • Horizontale groepen
   • Groepen per leeftijd

   Waar voor het ene kind verticale opvang erg geschikt is, kan de diversiteit in leeftijd voor een ander kind te veel drukte met zich meebrengen. Voor dit kind is horizontale opvang gewenst. Jij kiest welke omgeving het meest geschikt is voor je kind.

   Kom onze drie locaties bekijken

   Onze kleinschalige kinderopvang in de omgeving van Utrecht vind je op drie locaties in Maarsen: Villa Fantasia, Villa Merlijn en Villa MikMak. Benieuwd naar onze locaties? Neem dan telefonisch contact met ons op om een rondleiding te plannen: 030 24 14 040. Wij vertellen je alles over onze mogelijkheden en laten je onze opvang zien. Wil jij je kind aanmelden? Vul hiervoor het inschrijfformulier in en vervolgens nemen wij contact met je op. 

   • Maak een afspraak
    voor een rondleiding

   • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

   Kleinschalige kinderopvang Utrecht

   De Drie Villa's