Gewoon… zorgeloos opgroeien

Gewoon… een tweede thuis

Gewoon… gelukkige kinderen

Kinderopvang Utrecht

Als ouder is het natuurlijk van groot belang om een professionele kinderopvang in de omgeving van Utrecht te vinden, waar je met een gerust hart jouw kind achterlaat. Denk daarom eens aan de Drie Villa’s Kinderdagverblijven. Wij zijn een kleine en professionele kinderopvang in Maarssen, niet ver van Utrecht, waar aandacht voor jouw kind bovenaan staat. Zo ga je altijd met een gerust gevoel naar jouw werk of een andere afspraak.

Zorgeloos opgroeien in een kinderopvang niet ver van Utrecht

Ieder kind is anders. In onze kinderopvang in regio Utrecht doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat ieder kind zich in balans voelt en zich hierdoor vrij kan ontwikkelen. Hiervoor is een vertrouwde en veilige omgeving nodig die wij jouw kind bieden in een van onze drie locaties. Jij als ouder kiest het dagverblijf dat bij jou en jouw kind past.

Verschillende groepen

Jij kent je kind natuurlijk het beste. Daarom kies jij het dagverblijf waar jouw kind zich veilig voelt. Je kiest voor horizontale groepen, verticale groepen of groepen per leeftijd. Waar voor het ene kind verticale opvang erg geschikt is, brengt dit voor het andere kind juist onrust mee. Door onze verschillende groepen bieden wij voor ieder kind een fijne omgeving.

Kom langs om de locaties te bekijken

Wil je voordat je jouw kind aanmeldt onze kinderopvang in regio Utrecht bekijken? Dat kan zeker. Bel hiervoor naar 030 24 14 040. Als je jouw kind wilt aanmelden, vul je het inschrijfformulier in. Vervolgens nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken en een intake afspraak te plannen.

Relevante informatie:

Kleinschalige kinderopvang Utrecht | Dagopvang Maarssen