Kinderdagverblijven

   Gewoon… zorgeloos opgroeien

   Gewoon… een tweede thuis

   Gewoon… gelukkige kinderen

   Home » Kinderopvang Leidsche Rijn

   Kinderopvang Leidsche Rijn

   Een kleine en professionele kinderopvang in de omgeving van Leidsche Rijn vind je in de Drie Villa’s Kinderdagverblijven. Dit kinderdagverblijf heeft drie verschillende locaties in Maarssen, om aan ieder kind de beste zorg te kunnen bieden. Want een veilige en vertrouwde omgeving is precies wat een kind nodig heeft om zorgeloos te kunnen opgroeien. Dat begrijpen wij als geen ander.

   Bij de kinderopvang in de buurt van Leidsche Rijn staat aandacht voor jouw kind centraal

   Binnen onze organisatie staat aandacht voor het kind en de ouders centraal. Wij bieden een professionele kinderopvang in huiselijke en warme sfeer op drie verschillende locaties in Maarssen, niet ver van Leidsche Rijn. Kies je voor verticale groepen, horizontale groepen of groepen per leeftijd? Het is aan jou, want jij bepaalt welk dagverblijf bij jouw kind past.

   Bekijk onze locaties

   Wij begrijpen dat jij als ouder het beste wilt voor jouw kind, ook op het gebied van kinderopvang in de omgeving van Leidsche Rijn. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om voor de aanmelding van jouw kind de locaties te komen bekijken. Zo weet je zeker dat je een geschikte locatie kiest. Hiervoor bel je naar 030 24 14 040. Voldoet onze opvang aan jouw wensen? Vul dan het inschrijfformulier in en vervolgens nemen wij contact met je op.

   • Maak een afspraak
    voor een rondleiding

   • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

   Kinderopvang Leidsche Rijn

   De Drie Villa's