Gewoon… zorgeloos opgroeien

Gewoon… een tweede thuis

Gewoon… gelukkige kinderen

Kinderdagverblijf Utrecht

Jouw kind groeit op in een warme en huiselijke sfeer in een kinderdagverblijf in Maarssen, niet ver van Utrecht. Bij de Drie Villa’s Kinderdagverblijven laat jij jouw kind met een gerust hart achter waardoor je met een fijn gevoel naar jouw werk of een andere afspraak gaat. Doordat dit KDV op drie verschillende locaties in de omgeving van Utrecht zit, biedt dit kinderdagverblijf kinderopvang op maat.

Zorgeloos opgroeien bij kinderdagverblijf in de omgeving van Utrecht

De ontwikkeling van ieder kind gaat anders. Ieder kind ontwikkelt zich in zijn of haar eigen tempo. Om deze reden doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw kind zich in balans voelt en daardoor vrij kan ontwikkelen. Jouw kind groeit zorgeloos op in een vertrouwde en veilige omgeving in ons KDV in regio Utrecht.

Op drie verschillende locaties

Je vindt ons kinderdagverblijf op drie verschillende locaties in Maarssen, niet ver van Utrecht. Zo kies je voor een dagverblijf dat bij jou en je kind past. Je hebt de keuze uit Villa Fantasia, Villa Merlijn en Villa MikMak. Je kiest niet alleen voor de locatie maar ook voor de soort groepen. Denk dan aan verticale groepen, horizontale groepen of groepen per leeftijd.

Kom gerust eens langs

Als ouder wil je altijd het beste voor je kind. Op het gebied van een KDV in regio Utrecht is dit zeker niet anders. Daarom begrijpen we goed dat je eens langs wilt komen om de locaties te bekijken en die mogelijkheid bieden wij jou. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op en bel naar 030 24 14 040. Voldoet ons KDV in de omgeving van Utrecht helemaal aan jouw wensen? Dan meld je jouw kind aan door het inschrijfformulier in te vullen.

Relevante informatie:

Kinderdagverblijf Harmelen | Peutergroep | Kinderopvang Leidsche Rijn