Gewoon… zorgeloos opgroeien

Gewoon… een tweede thuis

Gewoon… gelukkige kinderen

Kinderdagverblijf Overvecht

Voor een kinderdagverblijf in de omgeving van Overvecht, doe je er goed aan om naar Maarssen te gaan. Hier vind je de Drie Villa’s Kinderdagverblijven. Wij bieden een kleinschalige en professionele kinderdagopvang in een huiselijke en warme sfeer. Jouw kind groeit in ons kinderdagverblijf in regio Overvecht op in een vertrouwde en veilige omgeving. Zo ga je altijd met een gerust hart naar je werk of een andere afspraak.

Kinderdagverblijf nabij Overvecht heeft drie verschillende locaties

Je vindt ons op drie verschillende locaties in Maarssen: Villa Fantasia, Villa Merlijn en Villa MikMak. Door deze verschillende locaties bieden wij kinderopvang op maat. Je hebt keuze uit verticale groepen, horizontale groepen en groepen per leeftijd. Jij kiest het dagverblijf dat bij jou en je kind past. Aandacht voor je kind en jou als ouder staat altijd bovenaan.

Neem contact op voor een rondleiding

Je wilt als ouder natuurlijk wel weten hoe ons kinderdagverblijf, niet ver van Overvecht eruitziet. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om onze locaties te komen bekijken. Bel hiervoor of voor vragen naar 030 24 14 040. Voor het inschrijven van jouw kind vul je het inschrijfformulier in. Vervolgens nemen wij contact met je op om een intake afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Relevante informatie:

Peutergroep | Dagopvang Maarssen | Kinderdagverblijf Maarssen