Kinderdagverblijven

   Gewoon… zorgeloos opgroeien

   Gewoon… een tweede thuis

   Gewoon… gelukkige kinderen

   Kinderdagverblijf Maarssen

   De Drie Villa’s Kinderdagverblijven is een kinderdagverblijf op drie verschillende locaties in Maarssen waar verschillende vormen van kinderopvang worden aangeboden. Dit maakt ons kinderdagverblijf in Maarssen een geschikte keuze! Wij bieden jouw kind een veilige en vertrouwde plek waar hij of zij zorgeloos kan opgroeien. Je brengt jouw kind met een gerust hart naar deze KDV in Maarssen.

   Bij dit kinderdagverblijf in Maarssen staat aandacht voor het kind en de ouders bovenaan

   Onze organisatie wordt gekenmerkt door flexibiliteit, een informele werksfeer en korte communicatielijnen. In ieder geval staat de aandacht voor het kind en de ouders bovenaan. Ieder kind is anders en iedere ontwikkeling verloopt op een andere manier. Dat begrijpen wij als geen ander en wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ieder kind zich in balans voelt en zich hierdoor vrij kan ontwikkelen.

   Kies een van de drie locaties die bij u past

   Je vindt ons kinderdagverblijf op drie verschillende locaties in Maarssen: Villa Fantasia, Villa Merlijn en Villa MikMak. Jij als ouder kiest een KDV in Maarssen dat bij je past en waar je jouw kind met een gerust hart achterlaat. Je kiest uit verticale groepen, horizontale groepen of groepen per leeftijd.

   Kom ons KDV in Maarssen eens bekijken

   Wil je voordat je jouw kind aanmeldt met eigen ogen ons kinderdagverblijf in Maarssen komen bekijken? Dat is zeker mogelijk! Je neemt hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar 030 24 14 040. Wil je jouw kind aanmelden voor ons KDV in Maarssen? Dit doe je eenvoudig via het inschrijfformulier. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om verdere afspraken te maken.

   • Maak een afspraak
    voor een rondleiding

   • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid