Gewoon… zorgeloos opgroeien

Gewoon… een tweede thuis

Gewoon… gelukkige kinderen

Kinderdagverblijf Maarssen

Zoek je een kinderdagverblijf in Maarssen, waar jouw kind een veilige en vertrouwde plek vindt en zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen? De Drie Villa’s Kinderdagverblijven biedt uitstekende opvang. Jouw kind voelt zich bij ons op zijn gemak en in balans. Wij bieden professionele kinderopvang op drie verschillende locaties: Villa Merlijn, Villa Fantasia en Villa MikMak. Je kiest als ouder het dagverblijf dat bij je past en waar je kind zorgeloos kan opgroeien. Ben je benieuwd naar onze kinderopvang? Neem contact op voor een rondleiding, alvorens je je kind inschrijft. Dan zie je met eigen ogen waarom kinderen het bij De Drie Villa’s zo naar hun zin hebben.

Aandacht voor het kind en de ouders staat bovenaan

Bij De Drie Villa’s Kinderdagverblijven staat de aandacht voor het kind en de ouders bovenaan. Onze pedagogische medewerkers zijn deskundig en toegewijd. Wij denken en werken vanuit een pedagogisch beleidsplan. Ieder kind ontwikkelt zich in zijn eigen tempo. Ons grootste aandachtspunt is dat ieder kind lekker in zijn vel zit en zich in balans voelt. Dan kan het zich vrij ontwikkelen. Wij zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving, waar liefde, geborgenheid en respect wordt gegeven.

Onze invoelende pedagogische medewerkers hebben de rol van vervangende opvoeder. Jij blijft als ouder eindverantwoordelijk. In samenwerking wordt gestreefd naar de beste opvang en opvoeding in het KDV in Maarssen. Jouw kind voelt veiligheid en duidelijkheid door een goede en consequente handelwijze, een dagritme en het stellen en hanteren van regels.

Keuze uit Villa Merlijn, Villa Fantasia of Villa MikMak

De Drie Villa’s Kinderdagverblijven biedt opvang, verzorging en begeleiding voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Afhankelijk van jouw wensen, kun je kiezen uit drie verschillende opvanglocaties in Maarssen.

 • Villa Merlijn
  Ideaal voor ouders die kleinschaligheid en huiselijkheid zoeken. Baby’s en peuters hebben in dit knusse kinderdagverblijf hun eigen speel- en buitenruimte. Villa Merlijn is centraal gelegen in Maarssen tegenover een scholencomplex, in een rustige woonwijk met minimaal verkeer. De locatie is uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer.
 • Villa Fantasia
  Deze kinderopvang in de woonwijk Boomstede in Maarssen is ruim opgezet. De villa biedt opvang aan 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Voor de allerkleinsten is er een apart gedeelte met een grote grondbox, om de veiligheid en rust te waarborgen. Villa Fantasia is in frisse kleuren (zon, lucht en weide) geschilderd en huiselijk ingericht. De bereikbaarheid is goed, evenals de parkeermogelijkheden.
 • Villa MikMak
  Deze villa heeft hetzelfde adres en inkleuring als Villa Fantasia, maar heeft een eigen ingang, eigen team en eigen identiteit. Villa MikMak verzorgt opvang voor maximaal 16 kinderen van 0 tot 4 jaar. Villa MikMak en Villa Fantasia liggen naast elkaar, maar ze zijn onafhankelijk van elkaar. De kinderen op beide kinderdagverblijven spelen gezamenlijk op het speelplein.

Kom meer te weten over het pedagogisch handelen bij De Drie Villa’s

Wil je meer weten over het dagelijks handelen van onze deskundige pedagogisch medewerkers op de kinderopvanglocaties in Maarssen? Het beleid van De Drie Villa’s is gestoeld op vier pedagogische basisdoelen:

 1. Het waarborgen van emotionele veiligheid
 2. Het bieden van mogelijkheden voor kinderen tot het ontwikkelen van persoonlijke competenties
 3. Het bieden van mogelijkheden voor kinderen tot ontwikkelen van sociale competenties
 4. Overdracht van normen en waarden

Maak een afspraak voor een rondleiding of meld je meteen aan

Kinderdagverblijf De Drie Villa’s is dé plek die je zoekt in Maarssen. Je kunt rekenen op opvang van hoge kwaliteit. Onze tarieven liggen beduidend lager dan de wettelijke vergoeding van de Belastingdienst. Wil je weten of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag? Je vindt alle informatie op de website van de Belastingdienst.

Maak een afspraak voor een rondleiding. Of bel ons gerust op voor meer informatie: 030 – 24 14 040 (tijdens openingsuren) of 06 – 54 78 34 81 (buiten kantooruren). Je kunt je ook meteen aanmelden via het inschrijfformulier. De Drie Villa’s rekent geen inschrijf- of administratiekosten.

Relevante informatie:

Kleinschalige kinderopvang Utrecht | Peutergroep