Kinderdagverblijven

   Gewoon… zorgeloos opgroeien

   Gewoon… een tweede thuis

   Gewoon… gelukkige kinderen

   Home » Kinderdagverblijf Leidsche Rijn

   Kinderdagverblijf Leidsche Rijn

   Je vindt een geschikt kinderdagverblijf voor jouw kind in de omgeving van Leidsche Rijn. De Drie Villa’s Kinderdagverblijven bevindt zich in Maarssen. Bij dit kinderdagverblijf staat aandacht voor jouw kind altijd bovenaan. Zo ben je er zeker van dat jij jouw kind met een gerust hart achterlaat bij dit kindercentrum in Maarsen.

   Jouw kind groeit zorgeloos op bij dit kinderdagverblijf nabij Leidsche Rijn

   Binnen ons kinderdagverblijf, niet ver van Leidsche Rijn, willen wij kinderen naast hun veilige thuis ook een andere veilige en vertrouwde omgeving bieden. Dit is voor ieder kind van cruciaal belang om zorgeloos op te groeien. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij bieden daarom kleinschalige, professionele kinderopvang in een huiselijke en warme sfeer.

   Kindercentrum op drie verschillende locaties in Maarssen

   Ons kindercentrum is op drie verschillende plekken in Maarssen gevestigd. Zo vind je hier Villa Fantasia, Villa Merlijn en Villa MikMak. Jij kent jouw kind het beste en daarom kies jij een dagverblijf waar jouw kind zich veilig voelt. Je hebt hierbij de keuze uit verticale groepen, groepen per leeftijd en horizontale groepen.

   Bekijk onze locaties

   Als ouder wil je natuurlijk weten in welke omgeving jouw kind opgroeit. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om de drie locaties van ons kindercentrum in Maarssen te bekijken. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op: 030 24 14 040. Voldoet ons kinderdagverblijf in de omgeving van Leidsche Rijn aan jouw wensen? Dan meld je jouw kind aan via het inschrijfformulier. Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, bel dan gerust naar eerdergenoemd nummer. Wij staan je graag te woord.

   • Maak een afspraak
    voor een rondleiding

   • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

   Kinderdagverblijf Leidsche Rijn

   De Drie Villa's