Gewoon… zorgeloos opgroeien

Gewoon… een tweede thuis

Gewoon… gelukkige kinderen

Kinderdagverblijf Harmelen

Een geschikt kinderdagverblijf voor ieder kind bevindt zich in Maarssen, in de omgeving van Harmelen. De Drie Villa’s Kinderdagverblijven vind je op drie locaties. Bij ons weet je zeker dat aandacht voor het kind en de ouders bovenaan staat. Jouw kind groeit bij ons zorgeloos op in een warme en huiselijke sfeer.

Verschillende groepen bij kinderdagverblijf niet ver van Harmelen

Jij als ouder kent jouw kind het beste. Daarom bepaal jij welk dagverblijf bij jou en jouw kind past. Je hebt de keuze uit groepen per leeftijd, horizontale groepen en verticale groepen. Waar voor het ene kind verticale opvang geschikt is, kan dit voor een ander kind te veel drukte met zich meebrengen. Doordat ons kinderdagverblijf zich op drie verschillende locaties in de buurt van Harmelen bevindt, bieden wij kinderopvang op maat.

Vraag een rondleiding aan

Het is mogelijk om ons kinderdagverblijf in de buurt van Harmelen vrijblijvend te komen bekijken. Je belt hiervoor naar 030 24 14 040. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan ook telefonisch contact met ons op. Voor het aanmelden van jouw kind vul je het inschrijfformulier in en vervolgens nemen wij contact met jou op om een intake afspraak te plannen.

Relevante informatie:

Kleinschalige kinderopvang Utrecht | Kinderopvang Leidsche Rijn | Kinderopvang Utrecht