Gewoon… zorgeloos opgroeien

Gewoon… een tweede thuis

Gewoon… gelukkige kinderen

Dagopvang Maarssen

Voor een kleinschalige dagopvang in Maarssen hoef je niet langer te zoeken. De Drie Villa’s Kinderdagverblijven is een kinderdagverblijf dat kleinschalige, professionele kinderopvang biedt in een huiselijke en warme sfeer. In deze dagopvang in Maarssen laat je jouw kind in een veilige en vertrouwde omgeving achter. Wij bieden je een plek waar je kind zorgeloos kan opgroeien.

Dagopvang in Maarssen heeft drie verschillende locaties

Het is van groot belang dat je een kinderdagverblijf kiest, waar aandacht voor het kind bovenaan staat. Daar ben je bij ons zeker van. Je kiest uit een van onze drie locaties:

Je kiest een dagverblijf dat bij jou en je kind past. Je hebt de keuze uit verticale groepen, groepen per leeftijd en horizontale groepen. Zo weet je zeker dat je de juiste opvang kiest voor jouw kind.

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

Wil je jouw kind aanmelden voor onze dagopvang in Maarssen? Dat doe je door het inschrijfformulier in te vullen. Nadat wij het formulier ontvangen hebben, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken, een rondleiding te plannen en een intake afspraak te maken. Wil je liever eerst met eigen ogen onze locaties zien voordat je jouw kind aanmeldt? Dat kan zeker! Neem hiervoor telefonisch contact met ons op: 030 24 14 040.

Relevante informatie:

Kinderopvang Leidsche Rijn | Kinderdagverblijf Maarssen